Blog de karlmarxlv2G

Activitat de metacognició.

He après com pensava Marx, així com les seves teories, a que va dedicar part de la seva vida i a que consistia el seu treball. També he après en que consistia la seva ideología i m'ha servit per poder entendre la seva visió tant de la societat com la del món en general.

Totes aquestes qüestions que abans em resultaven difícils d'entendre ara ha estat fàcil gràcies a la recopilació de informació, tant de la seva vida com de les seves ideologíes, tot emprant mètodes nous i pràctics els quals hem anat usant durant el curs.

La forma de preparació (VideoScribe, VisualThinking, utilització del blog...) no m'ha resultat difícil, més bé m'ha resultat estrany usar mètodes nous i diferents als que hem estat acostumats durant tant d'anys. El que ha estat nou i més complicat ha estat el temps dedicat a recopilar tota la informació necessària i a l'elaboració de cada activitat. 

Em pot ajudar a interpretar el meu entorn ja que tot el que hem treballat en aquest temari han estat situacions socials les quals requereixen gent que estigui al teu voltant.

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: